UFO Sweden

UFO Sweden

UFO Sweden -yhdistys tutkii yliluonnollisia ilmiöitä. Eräänä päivänä kapinallinen teini Denise tuo heille ennennäkemättömän tapauksen. He lähtevät yhdessä vaaralliseen seikkailuun, joka vie heidät kauas laillisuuden rajojen ulkopuolelle ja selittämättömien ilmiöiden maailmaan. UFO Sweden on suuri seikkailu, jossa tavallinen ihminen on osana hienoa tarinaa, joka kuljettaa yleisöään jännityksen, draaman ja huumorin maastoissa.

ARVIO

Positiivisesti yllättänyt ruotsalainen UFO elokuva. Jännitys jaksaa kantaa läpi elokuvan ja varsinkin pääroolissa loistava Inez Dahl Torhaug ansaitsee erikoismaininnan loistavasti roolityöstä. Kuvakestot ja leikkaukset vievät leffaa rytmikkäästi eteenpäin, joten katsoja ei ehdi edes vilkuilla kelloaan. Olihan tässä pieniä kummallisuuksia, mutta ne voi antaa anteeksi, koska kokonaisuus oli todella hyvä. Ehkä tähän vaikutti myös se, että minun ensimmäinen autoni oli myös SAAB merkkinen  :  ).

 

10.03.2023
12
116 min.
Victor Danell
Victor Danell, Jimmy Nivrén Olsson

Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Eva Melander, Oscar Töringe, Joakim Sällquist, Niklas Kvarnbo Jönsson, Isabelle Kyed, Mathias Lithner, Håkan Ehn, Christoffer Nordenrot, Magnus Sundberg
Seikkailu, Scifi
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *