Se mieletön remppa

Se mieletön remppa

Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hillitön Se mieletön remppa -komedia kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän?
Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle saa nauraa. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous 1 ja 2 -komedioiden ohjaaja Taneli Mustonen ja se on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotanto. Käydään tässä välissä viime kesän kuvauspaikalla.

Se mieletön remppa on hauska isolla H kirjaimella, sillä paikka paikoin nauroin vedet silmissä niin että kuva alkoi hämärtyä. Taneli Mustonen on mielestäni onnistunut tässä projektissa erinomaisen hyvin ja katsojaa viedään kuin… sanonko mitä. Sami Hedberg vetää monta roolia ja aluksi se hämmentää, mutta hyvin nopeasti tähän tottuu ja ei voi kuin ihailla kuinka Hedberg pystyy vetämään nämä roolit, siihen ei kyllä kaikilla ole kykyjä. Sami ja Kiti ovat todella hyvät valinnat näihin päärooleihin ja voisi melkein luulla heitä aidoksi aviopariksi. Elokuva on juuri sellainen, kuin kuvittelinkin eli toisaalta arvaat mitä tässä tapahtuu ja toisaalta et. Niinkuin remonteissa ja talon rakentamisessakin tulee miltei aina yllätyksiä ja yleensä näm yllärit maksaa joten paljon ei hymyilytä paitsi elokuvayleisöä. Tästä on vaikea löytää vikaan sillä minuun tämä upposi kuin kuuma veitsi voihin. Annan Se mieletön remppa leffalle neljä tähteä.

Toimitus

Toimitus