Risto Räppääjä ja Pullistelija

Risto Räppääjä ja Pullistelija

Nyt ollaan kuvauspaikalla, jossa kuvataan leffaa nimeltä: Risto Räppääjä ja Pullistelija.
Mikä ihmeen pullistelija, elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan Risto Räppääjä ja pullistelija. Elokuvan ohjaa Markus Lehmusruusu, joka on ohjannut suositun Konttori-sarjan toisen tuotantokauden. Elokuvan tuottaa Solar Filmsin Rimbo Salomaa, joka on tuottanut kolme ensimmäistä, jättisuosion saanutta Risto Räppääjä -elokuvaa. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Markus Selin, Jukka Helle, Sinikka ja Tiina Nopola. Elokuvan levittää Nordisk Film. Risto Räppääjä ja pullistelija on Ricky Rapper Oy:n ja Solar Filmsin yhteistuotantoa.

Risto Räppääjä -teoksia on myyty 20 vuoden aikana lähes miljoona kappaletta.
Risto Räppääjä -elokuvat (2008 -2016) ovat saaneet kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa katsojaa.
Risto Räppääjästä on tehty myös näytelmiä ja musikaaleja. Lähes jokaisessa on Iiro Rantalan säveltämiä lauluja. Risto Räppääjä -kirjoja on käännetty lähes 20 kielelle.

Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää kohtaavat lomalla mökkikylässä voimailukisoihin valmistautuvan isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen. Tarinassa lähes jokaisella henkilöllä on uskomuksia toisistaan, mutta ne kääntyvätkin ylösalaisin. Riston kuvitelma Sylvesteristä pelkkänä pullistelijana osoittautuu harhaksi. Sylvesterillä on salaisuus, joka yllättää kaikki. Risto Räppääjä ja pullisteja tulee ensi-iltaan helmikuussa 2019.

 

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *