Risto Räppääjä ja pullistelija

Risto Räppääjä ja pullistelija

Risto Räppääjä ja pullistelija on uusi Räppääjä elokuva, jolla alkaa olla jo perinteitä sillä kuten aiemmin sanoin tämä on jo seitsemäs Risto Räppääjä elokuva. Risto on ja pysyy yksitoistavuotiaana punatukkaisena poikana vain näyttelijät vaihtuvat.
Mistä sitten on kysymys tässä uudessa Räppääjässä? Kun Riston ja Nellin naapurit lähtevät lomalle niin heillä ei olekaan lomasuunnitelmia ja mikä avuksi. Tietysti Lennart Lindberg järjestää kesäloman Voimakallion mökkikylään, jossa sitten sattuu ja tapahtuu. Risto ja Nelli tapaavat isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen voimailijat ja pullistelijat, joista muodostuu uhka tai ainakin Risto ja Lennart tulevat mustasukkaisiksi, kun Nelli ja Rauha täti näyttävät ihastuvan heihin. Risto ja Lennart päättävät näyttää etteivät ole velli housuja ja kutsuvat Elvi-tädin valmentamaan heitä kädenvääntökisaan.

Minusta tämä Risto Räppääjä ja pullistelija ei ole kuitenkaan paras näistä seitsemästä elokuvasta. Elokuvan alku on hieman puuduttavaa katsottavaa eikä leffa tempaa mukaansa. Minusta käänne parempaan tapahtuu siinä kohtaa, kun Elvi astuu kuvioihin mukaan. Riston ja Nellin suoritukset olivat ihan kelvollisia vaikka paineita saattaa olla sillä onhan sitä nähty jo niin monta erilaista Ristoa ja Nelliä aikaisemminkin. Leffassa on hyvä sanoma ja ihan katsottava kokonaisuudessaan, mutta tästä mielestäni puuttuu sellainen Ristomainen henki niinkuin oli Risto Räppääjä ja viileä Venla leffassa, joka on jäänyt mieleeni. Tämä on sitä lajia lasten ja nuorten leffoja, että jos olet nähnyt aikaisempia niin onhan tämäkin nähtävä. Annan Ristolle ja pullistelijalle neutraalit kaksi ja puoli tähteä.

Toimitus

Toimitus