Renfield

Renfield
© 2023 Universal Studios. All Rights Reserved. (from left) Dracula (Nicolas Cage) and Renfield (Nicholas Hoult) in Renfield, directed by Chris McKay.

Pahuus kaipaa välillä hieman apua.

Tässä modernissa hirviötarinassa Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men -elokuvat) nähdään Renfieldinä, historian narsistisimman pomon Draculan (Oscar®-voittaja Nicolas Cage) uskollisena mutta piinattuna palvelijana. Renfieldin on pakko hankkia isännälleen saalista ja noudattaa hänen kaikkein alhaisimpiakin käskyjä. Mutta nyt, vuosisatojen orjuuden jälkeen, Renfield on valmis katsomaan, miltä elämä Pimeyden Prinssin varjon ulkopuolella näyttää. Jos hän vain keksii, miten päästä eroon pomonsa läheisriippuvuudesta.

Elokuvan on ohjannut Chris McKay (The Tomorrow War LEGO Batman elokuva) Ryan Ridleyn (Ghosted-sarja, Rick & Morty -sarja) käsikirjoituksen pohjalta. Käsikirjoitus perustuu The Walking Dead- ja Invincible-sarjat luoneen Robert Kirkmanin alkuperäisideaan.

Elokuvaa tähdittävät myös Awkwafina (Jäähyväiset, Marvelin Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (SonicThe Afterparty) ja Adrian Martinez (Walter Mittyn ihmeellinen elämäFocus).

Elokuvan ovat tuottaneet Skybound Entertainment -kumppanit Robert Kirkman ja David Alpert (The Walking DeadInvincible), puheenjohtajat Bryan Furst (Daybreakers) ja Sean Furst (Daybreakers) sekä Chris McKay. McKayn tuottajakumppani Samantha Nisenboim (yhteistuottaja elokuvassa The Tomorrow War) toimii vastaavana tuottajana.

ARVIO

Mukaansatempaava Dracula komedia, jossa lupaava juonikuvio. Elokuva on suhteellisen lyhyt ja minusta elokuva päättyykin hieman liian nopeasti ja mielikuvituksettomasti. Nicolas Cage sopii hyvin Draculan rooliin ja niin sopii myös hänen ”avustaja” Nicholas Hoult, jotka tekevät loistavat roolit. Aika kuluu tämän parissa todella nopeasti, siksi olisi ollut perusteltua tehdä parituntinen, jossa olisi ollut viimeistelty loppu. Kaikenkaikkiaan hyvinkin katsottava ja viihdyttävä Dracula leffa, jossa sattuu ja tapahtuu.

14.04.2023
16
93 min.
Chris McKay
Ryan Ridley perustuen Robert Kirkmanin alkuperäisideaan
Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez
Kauhu, Komedia
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *