Napapiirin sankarit 4

Napapiirin sankarit 4

Sitten viime Napiksen on elämä heitellyt sankareita, mutta jotkin asiat pysyvät. Tällä kertaa Napapiirillä juostaan perin vaikeasti löydettävän tofun perässä. Aikaa tofun hommaamiseen on vain vähän ja muutama muukin muuttuja tuo metsästykseen omat haasteensa, mutta mitäpä ei napapiiriläinen sankari tekisi rakkauden tähden.

* * *

Ylivoimaisesti Suomen suosituimpiin leffasarjoihin lukeutuva, vuosien saatossa kulttiklassikoksi itsensä naurattanut Napapiirin sankarit on koonnut maan elokuvateattereihin yli miljoona katsojaa. Legendaarisista lentävistä lauseistaan muistettu komediasaaga saa nyt jatkoa, kun Napapiirin sankarit 4 saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan jouluna, perjantaina 23.12.2022.

Juha Wuolijoen ohjaamassa jatko-osassa kohdataan tuttuun tapaan pari uutta muuttujaa: elokuvan pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy. Sekä Ranta että Töyssy ovat osoittaneet komediakykynsä kansalle muun muassa Putous-viihdesarjassa. Töyssy tullaan näkemään myös elokuvan Punttikomedia (2022) pääosassa.

Napapiirillä seikkailevat edelleen myös muun muassa sankarikonkarit Pamela Tola, Kari Ketonen ja Timo Lavikainen, jotka eivät enää esittelyitä kaipaa.

Uniikin Napis-tyylin ja -huumorin elokuvassa takaa Pekko Pesosen käsikirjoitus aiempien leffasarjan osien tapaan.

Napapiirin sankarit 4 -elokuvan tuottavat Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:ltä. Leffan levittää ja markkinoi SF Studios. Ensi-iltansa Napapiirin sankarit 4  saa syksyllä 2022.

23.12.2022
7
87 min.

Juha Wuolijoki

Pekko Pesonen

Heikki Ranta, Pamela Tola, Mikko Töyssy, Timo Lavikainen ja Kari Ketonen
Kuvaus: Juge Heikkilä
Lavastus: Tuomas Kyrö
Pukusuunnittelu: Anna Sinkkonen
Maskeeraussuunnittelu: Marjut Samulin
Leikkaus: Harri Ylönen
Äänisuunnittelu: Joonas Jyrälä
Linjatuottaja: Anu Hukka
Tuottajat: Olli Haikka ja Marko Talli / Yellow Film & TV
Levitys ja markkinointi: SF Studios

Komedia
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *