Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Ethan Hunt (Tom Cruise) ja hänen IMF-tiiminsä tarttuvat tähän mennessä vaarallisimpaan tehtäväänsä: heidän on pakko jäljittää koko ihmiskuntaa uhkaava, uudenlainen tuhoase ennen kuin se joutuu vääriin käsiin. Alkaa tappava kilpajuoksu ympäri maapalloa. Pelissä on se, kuka kontrolloi tulevaisuutta ja maailman kohtaloa. Samalla synkät voimat Ethanin menneisyydestä lähenevät. Kohdatessaan mystisen, kaikkivoivan vihollisen Ethan joutuu hyväksymään, ettei mikään voi merkitä enempää kuin tämä tehtävä – eivät edes hänelle tärkeimpien ihmisten henget.

ARVIO

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One oli menevä toimintapläjäys, mutta mutta taas jää leffa kesken ja seuraavassa jatko leffassa selvinnee mitä lopussa tapahtuu. Jäädään odottelemaan siis kakkososaa. Tomppa (Tom Cruise) oli kyllä ikäisekseen hyvässä kuosissa. Välillä juoni junnasi paikoillaan annan silti terävät neljä tähteä.

12.07.2023
12
163 min.
Christopher McQuarrie
Christopher McQuarrie Bruce Gellerin luoman televisiosarjan pohjalta

Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss
Toiminta
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *