Mc Helper Bekings

Mc Helper Bekings

Toimintakomedia on suosittujen MC Helper -lyhytelokuvien esiosa ja taustatarina. Nyt nähdään ensimmäinen valkokangas versio, jonka tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen kuin MC Helper -mopokerho perustettiin.
Kaksi ensimmäistä MC Helper -lyhäriä julkaistiin vuosina 2015 ja 2016 YouTubessa, jossa ne ovat keränneet miljoonia näyttökertoja. Kolmas, lyhytelokuvista pisin, MC Helper 3, julkaistiin Elisa Viihde -palvelussa, jossa se oli yksi vuoden 2018 katsotuimmista elokuvista. MC Helper beKINGs on oma itsenäinen elokuvansa, mutta saanut alkunsa näiden aiemmin tehtyjen, tarinallisesti myöhempään ajoittuvien lyhytelokuvien katsojien toiveesta.

Minusta Mc Helper Bekings elokuva on toimiva kokonaisuus, jos osaa katsoa tätä oikealla asenteella. Hyvin monilla pojilla ja miksei tytöilläkin on ollut mopo jo pienestä pitäen ja sitten on vähitellen siirrytty isompiin peleihin. Minäkin ajoin mopoa ekan kerran viisivuotiaana ja se kipinä kaksipyöräisiin ei ole vieläkään sammunut. Voisi sanoa, että tämä elokuva upposi minuun niinkuin veitsi sulaan voihin. Tälle leffalle on vaikea löytää toista samanlaista elokuvaa ja ei pidäkään löytää. Kyseessä on uniikki ja asiaan innostuneet tekijät, jotka osaavat pitää hauskaa vaikka tekevät töitä tämän leffan parissa. Leffassa nähdään myös näyttelijä konkareita esimerkiksi Tommi Korpela, joka on näyttelee jengi pomoa. Jenni Kokander on uskottava pahis pizzeriassa ja Tatu Sinisalo esittää loistavasti vähän outoa roolia. Ilona Chevakovalla on pieni, mutta toisaalta sitä isompikin rooli. Leffassa nähdään uskomattoman hienoja stuntteja, joista vastaavat maan kovimmat stunt-kuskit.

25.4.2022
AuroraStudios tiedote

MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen – viikonlopun katsotuin ja vuoden paras kotimaisen elokuvan avaustulos. MC Helper beKINGs -toimintakomedia keräsi ensi-iltaviikonloppunaan perjantaista sunnuntaihin kaikkiaan 13.964 katsojaa. Torstai-iltainen ennakkonäytös mukaan lukien elokuvan on nyt nähnyt kaikkiaan 14.009 katsojaa.

’luuletsä olevas joku James Bond – no emmä tiiä, mut jotain samaa meis on’. 

Hienoa myös kuulla, että ihmiset on tykänny. Parasta palautetta on saatu perheiden äideiltä – että ihan hyvin piilotettu leffan pahimmat läpät. Sit on 15-vuotiaita mopopoikia ja parikymppisiä autonrassareita, ja sit on näitä nelikymppisiä perheenisiä, nehän siellä vasta nauraa höröttääki. Ja sitte on meiän pappajengi, jotka on pitäny meiänki Biisonimafia-puljua pystyssä, ne on semmosia rauhallisia gentlemanneja siellä.

Me ollaan aina ite luotettu meiän Biisonimafian katsojiin. Mut ainahan se jännittää, et lähteekö ne liikkeelle ja tykkääkö ne leffasta. Haluan kiittää meidän katsojia, kun veivät meidät piikkipaikalle tältä viikonlopulta.

Iso kiitos siis meidän pitkäaikaisille Biisonimafian katsojille. Pitkäaikaisimmat on tukenu meitä uran alusta, vuodesta 2006 alkaen. Ollaan tehty pitkä matka yhdessä. Meidän voitto on yhtä kuin katsojien voitto. Tää pitää jakaa, tää piikkipaikka on jokaisen meitä ikinä kattoneen ansiota. Meihin ei oo kukaan muu uskonut, ku katsojat, ja ilman katsojia ei huipulla pärjää. Katsojiin ja katsojien kunnioittamiseen me on satsattu, ja heitä me halutaan myös kiittää. Tää on heidän ansiota ja siksi tää on meille niin palkitsevaa.

Makee homma näyttää myös alalle. Monet on sanonu, ettei ne YouTube-katsojat oo oikeita katsojia eikä niitä voi laskea, mut yllättävän paljon niitä sitte löytyyki, ku tarvii lippuluukulla larpata. Ja ne onki ihan oikeita, eläviä ihmisiä.”

Kaitsu Walfrid Rinkinen

MC Helper beKINGs -leffan näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja

Biisonimafia

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *