MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen – viikonlopun katsotuin ja vuoden paras kotimaisen elokuvan avaustulos

MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen – viikonlopun katsotuin ja vuoden paras kotimaisen elokuvan avaustulos
MC Helper beKINGs -toimintakomedia keräsi ensi-iltaviikonloppunaan perjantaista sunnuntaihin kaikkiaan 13.964 katsojaa.

Valkokankaiden mopovallankumous on alkanut!

MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen – viikonlopun katsotuin ja vuoden paras kotimaisen elokuvan avaustulos

MC Helper beKINGs -toimintakomedia keräsi ensi-iltaviikonloppunaan perjantaista sunnuntaihin kaikkiaan 13.964 katsojaa. Torstai-iltainen ennakkonäytös mukaan lukien elokuvan on nyt nähnyt kaikkiaan 14.009 katsojaa.

Perjantaina 22.4. ensi-iltansa saanut, kevään 2022 päräyttävin leffatapaus MC Helper beKINGs on aloittanut valkokankaiden mopovallankumouksen keulimalla kertaheitolla katsojatilastojen kärkeen. Sen avaustulos, eli ensi-iltaviikonlopun katsojamäärä on ylivoimaisesti viikonlopun suurin katsojaluku.

Viikonloppuna teatterisaleja täyteen vetäneen toimintakomedian avaustulos on myös vuoden 2022 paras kotimaisen elokuvan ensi-iltaviikonlopputulos. Taakse jäävät muun muassa JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii ja 70 on vain numero.

Verrattuna kaikkiin vuonna 2022 ensi-iltansa saaneisiin elokuviin, ulkomaiset Hollywood-kassamagneetit huomioiden, MC Helper beKINGs sijoittuu kolmen parhaan avaustuloksen joukkoon. Sen edellä ensi-iltalukuineen ovat ainoastaan Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet ja The Batman.

Tarkemmat lukuvertailut löytyvät tämän tiedotteen lisätiedoista.

Runsaasti pöhinää sosiaalisessa mediassa keränneen MC Helper beKINGs -leffan näytökset jatkavat edelleen elokuvateattereissa kautta maan. Elokuvan tekijät vierailevat alkavan viikon aikana odotetuissa meet&greet-näytöksissä eri puolilla Suomea, joissa MC Helper -mopokerhon syntytarina on saanut ensi-iltaviikon aikana huiman vastaanoton.

”Teatterinpitäjät on sanonu, että tällaseen pystyy vaan James Bond, että salit vedetään näin innolla täyteen. Ne vaan kyselee, että ’luuletsä olevas joku James Bond – no emmä tiiä, mut jotain samaa meis on’.

Hienoa myös kuulla, että ihmiset on tykänny. Parasta palautetta on saatu perheiden äideiltä – että ihan hyvin piilotettu leffan pahimmat läpät. Sit on 15-vuotiaita mopopoikia ja parikymppisiä autonrassareita, ja sit on näitä nelikymppisiä perheenisiä, nehän siellä vasta nauraa höröttääki. Ja sitte on meiän pappajengi, jotka on pitäny meiänki Biisonimafia-puljua pystyssä, ne on semmosia rauhallisia gentlemanneja siellä.

Me ollaan aina ite luotettu meiän Biisonimafian katsojiin. Mut ainahan se jännittää, et lähteekö ne liikkeelle ja tykkääkö ne leffasta. Haluan kiittää meidän katsojia, kun veivät meidät piikkipaikalle tältä viikonlopulta.

Iso kiitos siis meidän pitkäaikaisille Biisonimafian katsojille. Pitkäaikaisimmat on tukenu meitä uran alusta, vuodesta 2006 alkaen. Ollaan tehty pitkä matka yhdessä. Meidän voitto on yhtä kuin katsojien voitto. Tää pitää jakaa, tää piikkipaikka on jokaisen meitä ikinä kattoneen ansiota. Meihin ei oo kukaan muu uskonut, ku katsojat, ja ilman katsojia ei huipulla pärjää. Katsojiin ja katsojien kunnioittamiseen me on satsattu, ja heitä me halutaan myös kiittää. Tää on heidän ansiota ja siksi tää on meille niin palkitsevaa.

Makee homma näyttää myös alalle. Monet on sanonu, ettei ne YouTube-katsojat oo oikeita katsojia eikä niitä voi laskea, mut yllättävän paljon niitä sitte löytyyki, ku tarvii lippuluukulla larpata. Ja ne onki ihan oikeita, eläviä ihmisiä.”

Kaitsu Walfrid Rinkinen

MC Helper beKINGs -leffan näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja

Biisonimafia

”Virallisten lukujen odottaminen on jännittäny niin pirusti. Mut täysien salien seuraaminen ja palaute teattereista on lievittänyt jännitystä. Me saadaan koko ajan viestejä loppuunmyydyistä saleista.

Isoimman vaikutuksen tänä viikonloppuna on tehnyt se, että sinne on tullut ihmisiä, jotka on sanonu, että tää on paras elokuva, jonka ne on ikinä nähny. Ei vaan hyvä, vaan PARAS. Se on korkein komplementti mitä tästä voi saada. Niitä on tullu useita, se on paras palkinto ja se jo oikeuttaa tän leffan tekemisen.

Supportin määrä on todella mykistävää. Näytöksiin on tullut kokonaisia perheitä, aikuiset on tykänneet, lapset on tykänneet. Teattereiden kiertäminen on mykistävää ja kiitollista toimintaa.*

Janne Kaperi

MC Helper beKINGs -leffan näyttelijä ja tuottaja

Biisonimafia

 

”Keulien kärkeen vuoden päräyttävimmällä leffatapauksella! Yhteistyö tämän porukan kanssa on ollut valtavan antoisaa, ja on upeaa nähdä sen huipentuvan näin ilmiömäisiin katsojalukuihin – puhumattakaan ylistävästä yleisöpalautteesta. Kiitos leffateattereille, jotka uskoivat elokuvaan ja tekivät tämän mahdolliseksi. Valkokankaiden mopovallankumous on alkanut!”

 

Hanna Lajunen

Levitysjohtaja

Aurora Studios

 

MC Helper beKINGs pistää kokeneemmankin katsojan kiertokanget solmuun ja öljyt sekaisin. Toimintakomedian pääosissa keulivat Kaitsu Walfrid Rinkinen, Janne KaperiTuomas Rinkinen, Joel Hirvonen, Celin El Azizi ja Sami Kemell. Sivuvaunussa näyttelevät myös Tommi Korpela, Jenni Kokander, Tatu Sinisalo, Ilona Chevakova sekä Suomen Tube-skenen ykkösnimiä. Leffan upeista mopotempuista vastaavat maan kovimmat stunt-kuskit.

MC Helper beKINGs, ”Suomi-Tuben oma Sons of Anarchy”, on ensimmäinen suomalainen YouTube-maailmasta alkunsa saanut pitkä valkokangaselokuva. MC Helperin on luonut stunt-sketsiryhmä Biisonimafia, ja sen matkaa teatterileffaksi on seurattu Ylen Punkaharjun pojat -sarjassa, joka on tämän kevään Kultaisen Venlan Vuoden ohjelma -palkinnon yleisöäänestyksen finalisti. Nyt elokuvateatteriensi-iltansa saava leffa on suosittujen MC Helper -lyhytelokuvien esiosa ja taustatarina, joka kertoo, kuinka MC Helper -mopokerhon stoori alkoi. MC Helper beKINGs on oma itsenäinen elokuvansa, mutta saanut alkunsa aiemmin tehtyjen, tarinallisesti myöhempään ajoittuvien lyhytelokuvien katsojien toiveesta.

Elokuvan mahdollistavat tuotantoyhtiö Rabbit Films, Elisa Viihde, levitysyhtiö Aurora Studios, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Taloon.com, ValoStore ja Sievi.

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *