Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again

Vuosikymmen sitten Mamma Mia! Nousi suureksi menestykseksi ympäri maailman. Nyt uusi leffa palaa takaisin tuolle Kalokairin saarelle Kreikkaan. Elokuva ja musikaali perustuu ruotsalainen yhtyeen ABBAn biiseihin. Elokuvassa nähdään alkuperäinen näyttelijäkaarti sekä myös uusia nimiä.
Mamma Mia! Here We Go Again -elokuvan tuotannosta vastaavat alkuperäisen elokuvan tuottajat Judy Craymer ja Gary Goetzman. Craymer on myös maailmanlaajuiseksi menestykseksi nousseen hittimusikaalin luoja, joka nähdään nyt Suomessakin aina tuonne kesäkuun alkuun asti Helsingin messukeskuksessa. Itse elokuva kulkee ajassa taaksepäin ja kertoo kuinka koko tarina sai alkunsa. Mennään nyt messukeskuksen Amfi-teatteriin ja kysytään musikaalista itse esiintyjiltä. Haastatteluiden välissä näytän pätkiä uudesta leffaversiosta. Ohjelman lopuksi kerron mitä pidin tästä musikaalista.

Mamma Mia! Musikaali oli erittäin positiivinen kokemus. Musikaali toimi hyvin Amfi-teatterissa ja äänimaailma oli toimiva ja musiikista huolehti elävä orkesteri. Tarina eteni juohevasti ja punaisena lankana kuten arvata saattaa oli juuri ABBAN ikivihreät biisit, jotka Paula Vesala oli suomentanut. Nyt biisit saivat uutta eloa ja minusta ne toimivat yhtä hyvin kuin alkuperäisetkin kappaleet. Elokuva ihmisenä paikkapaikoin kiinnitin huomiota siihen kuinka vuorosanoja lausuttiin, sillä se ei ollut yhtä jouhevaa kuin elokuvissa, mutta ei se lopulta enää häirinnyt. Mamma Mia! Heräsi oikein eloon kun esitys pääsi vauhtiin ja tuli joukkokohtauksia. Erittäin viihdyttävää katsottavaa, kun entuudestaan tunsin biisit jo nuoruudestani. Jos en tuntisi kappaleita niin antaisin esitykselle kolmosen, mutta nyt arvostelu tähdet ovat siinä neljän ja viiden tuntumassa ehkäpä jopa viisi tähteä.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qhD-lfIt_J0[/embedyt]

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *