Lego Elokuva 2

Lego Elokuva 2

LEGO® ELOKUVA 2 on odotettu jatko-osa kriitikoiden ylistämälle, maailmanlaajuiselle yleisömenestykselle, josta kaikki alkoi. Se tuo jälleen yhteen Palikkalan sankarit pelastamaan rakkaan kaupunkinsa uudessa toiminnantäyteisessä seikkailussa. On kulunut viisi vuotta siitä, kun kaikki oli nastaa. Nyt kaupunkilaisia kohtaa uusi suuri uhka: ulkoavaruuden LEGO DUPLO® tunkeutujat, jotka tuhoavat kaiken nopeammin kuin palikkalalaiset ehtivät rakentaa.
Taistelu tunkeutujien kukistamiseksi ja harmonian palauttamiseksi LEGO universumiin vie Emmetin, Lucyn, Batmanin ja heidän ystävänsä kaukaisiin, tutkimattomiin maailmoihin, kuten eriskummalliseen galaksiin, jossa kaikki on yhtä musikaalia. Tämä koettelee heidän rohkeuttaan, luovuuttaan ja rmestariakennustaitojaan sekä paljastaa, kuinka erityisiä he ovatkaan.
On mielenkiintoista, että saadaan tehtyä toimiva elokuva pelkästään lego palikoista. Tästä voimme todeta, että kun tarina ja tekijät ovat hyviä niin leffastakin tulee hyvä ja mielenkiintoinen olipa aihe miltei mikä tahansa. Tämä leffa toimii kuten aikaisempikin Lego leffa, joten tämähän kannattaa katsoa vaikkei nyt mikään lego fani olisikaan.

Toimitus

Toimitus