KLAUS HÄRÖN UUDEN ELOKUVAN ENSI-ILTA SYYSKUUSSA

KLAUS HÄRÖN UUDEN ELOKUVAN ENSI-ILTA SYYSKUUSSA
Ohjaaja Klaus Härö, näyttelijät Catherine Walker ja James Cosmo sekä tuottaja Kai Nordberg Irlannissa My Sailor, My Love -elokuvan kuvauksissa. Kuva: Emily O´Callaghan /Making Movies
Klaus Härö. Kuva: Martin Maguire / Making Movies

Klaus Härön ohjaama elokuva Rakkaani merikapteeni saa ensi-iltansa syyskuun 30. päivänä tänä vuonna ja elokuvan juliste ja teaser-traileri on julkaistu tänään

Helsinkiläisen Making Movies Oy:n tuottaman ja Irlannissa kuvatun suomalaisen elokuvan pääosissa nähdään James Cosmo (Braveheart, Troija, Trainspotting, Game of Thrones), Bríd Brennan (tv-sarja Hope Street) sekä Catherine Walker (tv-sarja Shetlandsaarten murhat).”Elokuvissa näemme usein tarinoita ensimmäisestä rakkaudesta ja minusta on kiinnostavaa kertoa nyt millainen voi olla viimeinen rakkaus”, kertoo ohjaaja Klaus Härö.

Rakkaani merikapteeni (My Sailor, My Love) alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet menestyselokuvan Äideistä parhain kirjoittajat Kirsi Vikman ja Jimmy Karlsson. Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan. Rakkaani merikapteeni kertoo iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Elokuvan ohjaa Jussi-palkittu ja Golden Globe -ehdokas Klaus Härö (Miekkailija, Äideistä parhain, Elämää kuoleman jälkeen). Elokuvan tuottavat Kai Nordberg ja Kaarle Aho tuotantoyhtiö Making Movies Oy:lle. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta Suomen 30.9.2022.

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *