Kiinni jäit!

Kiinni jäit!

Kaikki varmaan tietävät hippapelin? Elokuva Kiinni jäit! perustuu tositarinaan. Homman ideana on, että kerran vuodessa viisi kaverusta, jotka ovat tunteneet toisensa ekastaluokasta asti, järjestävät aina toukokuussa hippapelin, jossa kaikki on sallittua. Yksi pelikaveri ei ole jäänyt kiinni 30-vuoteen (Jeremy Renner) joka on nyt menossa naimisiin, olisiko tässä tilaisuus saada hänet hipaksi?

Elokuvan juoni on yksinkertainen, mutta samalla siitä löytyy syvyyttä. Mietitään aikuisuutta, kuinka vakavaa se monesti on, eikö nyt kerran vuodessa voisi vain leikkiä hippaa? Olisiko syytä heittää vapaalle ”leikkiä” hippaa tai vastaavaa ja unohtaa kaikki ”tärkeily” ja muu kiire? Pelit ja muut jutut on kivoja aina tiettyyn rajaan saakka, mutta entäs kun mennään sen rajan yli vai voiko mennä tietyn rajan yli jää jokaisen mietittäväksi.

Elokuva oli loistavien näyttelijäiden takia toimiva, mutta tarina jäi kuitenkin aika ohueksi ja katsoja jäi odottamaan vielä jotain odottamatonta. Pikkupoikien hippapelistä alkanut vuosikymmenia kestävästä pelistä on tehty myös lehtijuttu valtakunnalliseen sanomalehteen vuodelta 2013. Nyt sama idea on muutettu elokuvaksi huippunäyttelijöillä. Ei mitenkään ihmeellinen, mutta ei huonokaan leffa, ja sen jaksoi katsoa loppuun asti, mutta nyt olet HIPPA!

Elokuvan Kiinni jäit! on ohjannut Jeff Tomsic (Comedy Centralin TV-sarja Broad City) ja sen nimekkäässä näyttelijäkaartissa nähdään Ed Helms (Kauhea kankkunen -elokuvat, Millerit), Jake Johnson (TV-sarja Kolme miestä ja tyttö), Annabelle Wallis (The Mummy), Rashida Jones (TV-sarja Puisto-osasto), Isla Fisher (Suuri puhallus), Leslie Bibb (Iron Man 2), Hannibal Buress (Naapurit) sekä Jon Hamm (Baby Driver, TV-sarja Mad Men) ja Oscar-ehdokas Jeremy Renner (The Hurt Locker, The Town).

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *