JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii

JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii

Kymmenen vuoden ajalta taltioidun ennennäkemättömän videomateriaalin ohella elokuvassa pääsevät ääneen JVG ja sen tarinaa rakentamassa olleet taustavaikuttajat, perheenjäsenet ja ystävät.
Yhtyeen tarina alkoi kahden kaverin Jare Brandin ja Ville Gallen sekä heidän lätkä- ja artistituttavien rap- ja videoharrastuksesta. Vuonna 2011 Häissä-single räjäytti potin ja loppu on historiaa. Kymmenen vuotta ja kuusi albumia, kymmeniä radiohittejä, vuoden striimatuimpia biisejä, yhtyeestä kertovan kirjan sekä 13 Emma-pystiä myöhemmin JVG toteaa elokuvassa: Ei tästä koskaan pitänyt tulla näin suurta.

Tämä leffa oli läpikatsaus siihen menestykseen, johon JVG pääsi kohtuullisen lyhyessä ajassa. Leffa antaa käsitystä siitä mitä on tuona ajanjaksona on tapahtunut. JVG:n moni biisi on noussut hitiksi ja tämä todistaa sen tosiasian jos sinulla on todellinen rakkaus lajiin niin voit onnistua olematta teknisesti paras tällä alalla. Joskus kuulee sanottava, että se oli liian hyvä laulaja eli siitä saattaa puuttua tietty inhimillisyys, jota JVG:llä oli ja on. Mielenkiintoinen tarina pojista tai miehistä, jotka jaksoivat uskoa omaan tekemiseen.

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *