Jouluiloa Ukrainaan

Jouluiloa Ukrainaan

Tämä on tarina heikompien auttamisesta. On rohkeaa lähteä sotatoimialueella viemään joululahjoja lapsille ja Timo Puustisella rohkeutta riittää sekä suomalaista sisua. Kyse on Timo Puustisen käynnistämästä avustusmatkasta Itä-Ukrainaan, viedäkseen joululahjoja ja iloa Pilgrimin orpokodin lapsille.

Gennadiy Mokhnenko on orpokodin perustaja ja mies joka pitää huolta lapsista, hän oli vieraana IRR-TV:n järjestämässä Parempi elämä lapselle suorassa TV-lähetyksessä. IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka on käynyt monta kertaa Ukrainan sotatoimialueella ja Pilgrimin orpokodilla, hän myös näkyy muutamaan otteeseen tässä elokuvassa.

Tiesitkö, että antamalla toisille aikaasi tai lahjoja tai vain palvelemalla muita saat siitä eniten itse! Mikä voisi olla palkitsevampaa, kuin auttaa orpoja ja sodan runtelemia lapsia? Kun näet silmistä heidän kiitollisuutensa, uskon että se on paras palkkio mitä voit saada. Jos haluat auttaa näitä lapsia niin mene katsomaan tätä elokuvaa, sillä osa tuotosta menee suoraan Ukrainan lapsille. Minusta elokuva oli erilainen jouluelokuva ja sen sanoma oli hyvä. Kyseessä ei ole todellakaan isolla rahalla tuotettu elokuva, mutta jos se saa sinut miettimään näitä asioita ja punnitsemaan mikä oikeasti on tärkeää niin tämä leffa on tehnyt tehtävänsä. Minut tämä elokuva sai miettimään ja tässä on juuri sitä suomalaista sisu henkeä, että tehdään se mitä luvataan ja periksi ei anneta. Resursseihin nähden tämä dokumentti elokuva on onnistunut oikein hyvin ja annan tähtiä sille kolme kappaletta, mutta ajatukselle että hätää kärsiviä ja pienempiä pitää auttaa annan viisi tähteä.

Toimitus

Toimitus