Järjettömän paska idea

Järjettömän paska idea
JÄRJETTÖMÄN PASKA IDEA: FIRST STILL. Kylmävesiallas. Kuvassa: Ripe (Alina TOMNIKOV) ja Noora (Iina KUUSTONEN). Kuva: Ville JUURIKKALA © Helsinki-filmi.

Ripe (Alina Tomnikov) ja Noora (Iina Kuustonen) ovat paitsi elinikäisiä ystävyksiä, myös yhtiökumppaneita ja pelisuunnittelijoita peliyhtiö Krillissä.Järjettömän paska idea kertoo vaikeasta ystävyydestä hauskasti ja koskettavasti. Mitä, jos liian läheinen ystävyys alkaa ahdistaa? Entä jos ystävä on valitsemassa järjettömän paskan elämänkumppanin?

***

Järjettömän paska idea on ohjaaja-käsikirjoittaja Pamela Tolan seuraava elokuva Teräsleidit-menestyselokuvan jälkeen. Järjettömän paska idea saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan perjantaina 13.1.2023.

Elokuvan pääosissa nähdään Alina Tomnikov ja Iina Kuustonen. Merkittävissä rooleissa näyttelevät myös Mikko Kauppila ja Chike Ohanwe. Lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Joanna Haartti, Lotta Lehtikari, Leea Klemola ja Lauri Maijala.

Järjettömän paska idea -elokuvan tuottajia ovat Aleksi Bardy ja Anniina Leppänen Helsinki-filmiltä, yhteistuottajanaan Aurora Studios, joka myös levittää ja markkinoi elokuvan.

 

13.01.2023
12
107 min.

Pamela Tola

Pamela Tola

Alina Tomnikov, Iina Kuustonen, Chike Ohanwe, Joanna Haartti, Lotta Lehtikari, Leea Klemola, Lauri Maijala.
Kuvaus: Arsen Sarkisiants
Lavastussuunnittelu: Kari Kankaanpää
Pukusuunnittelu: Jouni Mervas
Maskeeraussuunnittelu: Riikka Virtanen
Leikkaus: Antti Reikko F.C.E.
Äänisuunnittelu: Panu Riikonen
Musiikki: Salla Luhtala
Tuottajat: Aleksi Bardy ja Anniina Leppänen
Tuotanto: Helsinki-filmi
Yhteistuotanto, levitys ja markkinointi: Aurora Studios
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *