Hirttämättömät-klassikkoelokuvan uusi versio tulee valkokankaille toukokuussa

Hirttämättömät-klassikkoelokuvan uusi versio tulee valkokankaille toukokuussa

Andrei Alén on ohjannut Pertti ”Spede” Pasasen legendaarisesta Hirttämättömät-lännenelokuvasta uuden version, joka tulee elokuvateattereihin toukokuussa. Alénin, Aku Hirviniemen ja Ona Huczkowskin tähdittämästä elokuvasta on nyt julkaistu virallinen trailer ja juliste.

”En ole eläessäni nauranut niin paljon kuin Hirttämättömät-elokuvaa tehdessä. Tämän kokemuksen jälkeen uskoisin eläväni ainakin satavuotiaaksi”, sanoo elokuvan ohjannut Andrei Alén.

Alkuperäinen Hirttämättömät sai ensi-iltansa vuonna 1971, ja elokuva on vuosien myötä saavuttanut kulttimaineen. Elokuvan tuottaja Aku Louhimies on todennut odottavansa yleisön reaktioita mielenkiinnolla ja kuvaillut aiemmin elokuvaa ”pähkähulluksi ja positiiviseksi koko perheen komediaksi, joka täytyy ehdottomasti nähdä valkokankaalta.”

Rooleissa nähdään Aku Hirviniemen, Ona Huczkowskin ja Andrei Alénin lisäksi Kari Hietalahti, Hannele Lauri, Deogracias Masomi, Ada Laine, Bárbaro el Urbano Vargas, Lydia Ofi Teresia, Janne Kataja ja Kelet. 

Hirttämättömät saa ensi-iltansa 24.5.2023.

Elokuvan on ohjannut Andrei Alén ja sen on tuottanut Backmann & Hoderoff. Hirttämättömät-elokuvan levittää SF Studios, ja sen pääyhteistyökumppanit ovat SF Studios, MTV ja LIDL.

Hirttämättömät-elokuva toteutettiin hiilinegatiivisesti. Tuotannossa pyrittiin kaikilla osa-alueilla eettisiin ja vastuullisiin valintoihin. Hiilijalanjäljen määrittämisessä ja kompensoinnissa tuotantoyhtiö teki yhteistyötä suomalaisen Compensate-säätiön kanssa.

SYNOPSIS

Tulevaisuuden Suomi on muuttunut pähkähulluksi. Tylsistynyt nuori, Viola, saa mestarillisen idean. Hän päättää huijata surullisenkuuluisaa Yksinäistä Ratsastajaa ja hänen apuriaan Tontoa. Viola tekaisee itsestään etsintäkuullutuksen, ja ottaa Gonzales-nimisen maatierosvon identiteetin. Viola/Gonzales antautuu omituiselle rosvokaksikolle, joka nyt uskoo saavansa tästä maantierosvosta hyvän palkkion. Kaksikon kuljettaessa Gonzalesia hirteen he eksyvät aavikolle. Päivän matka muuttuu seikkailuksi, joka koettelee kolmikon fyysistä resilienssiä ja henkistä kypsyyttä.

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *