Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3
(L-R): Pom Klementieff as Mantis, Groot (voiced by Vin Diesel), Chris Pratt as Peter Quill/Star-Lord, Dave Bautista as Drax, Karen Gillan as Nebula in Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 3. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

Marvel Studiosin elokuvassa “Guardians of the Galaxy Vol. 3” rakastettavien retaleidemme remmi on asettunut asumaan Knowherelle. Mutta ei aikaakaan, kun heidän elämäänsä ravistelevat kaiut Rocketin myrskyisästä menneisyydestä. Peter Quill, joka suree yhä Gamoran kohtaloa, joutuu kokoamaan taas joukkonsa ympärilleen ja suuntaamaan vaaralliselle tehtävälle pelastaakseen Rocketin hengen—tehtävälle, jonka epäonnistuminen todennäköisesti tietäisi vartijoiden tarun loppua.

Elokuvan pääosissa nähdään Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff sekä Vin Diesel, joka on Groot, ja Bradley Cooper, joka on Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ja Maria Bakalova.

Elokuvan on ohjannut James Gunn, joka vastaa myös käsikirjoituksesta. Tuottajana toimii Kevin Feige sekä vastaavina tuottajina Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt ja Sara Smith. Marvel Studiosin elokuva “Guardians of the Galaxy Vol. 3” saa maailmanensi-iltansa vain elokuvateattereissa 3. toukokuuta 2023.

ARVIO

Minun mielestäni Guardians of the Galaxy Vol. 3 on liian lapsellinen, jotta sen voisi ottaa tosissaan. Vaikka elokuva onkin visuaalisesti upea niin tarinallisesti siinä ei ole sellaista ”koukkua”, että pitäisi katsojan mielenkiinnon hereillä koko elokuvan ajan. Heti samaan hengenvetoon voi sanoa, että kaksi ja puoli tuntia menivät kuitenkin kuin siivillä sillä elokuva tarjoaa karkkia silmille.

03.05.2023
12
150 min.
James Gunn
James Gunn

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, mukana Vin Diesel Grootin äänenä, Bradley Cooper Rocketin äänenä, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ja Maria Bakalova
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *