Expend4bles

Expend4bles

The Expendables valtaa valkokankaat jälleen lähes kymmenen vuoden jälkeen, kun aikamme kovimpien toimintasankareiden rinnalle nousee uusi peloton tähtisukupolvi täynnä adrenaliinia!

Expend4bles – Sylvester Stallone

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen.

Ensi-ilta: 22.09.2023
Ikäraja: Ei tiedossa
Pituus: 103 min.
Ohjaus: Scott Waugh
Käsikirjoitus: Kurt, Wimmer, Tad Daggerhart, Max Adams
Näyttelijät: Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Sylvester Stallone, Tony Jaa, Dolph Lundgren, Randy Couture, Andy Garcia

ARVOSTELU

Kovaotteista toimintaa, jossa pääosassa suosikkinäyttelijäni Jason Statham. Tältä leffalta ei kannata odottaa mitään muuta kuin sitä mitä se tarjoaa eli toimintaa, räjähdyksiä ja kaikkea sitä mitä aikaisemmatkin Expendables leffat ovat tarjonneet. Tämä on toimintaviihdettä, jos nyt sattuu pitämään tämän genren leffoista. Leffa kulki hyvin täjähdysten saattelemana ja ei muuta kuin popparit mukaan ja menoksi.

 

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *