Dumb Money

Dumb Money
Dumb Money - TBD

Dumb Money on varsinainen Daavid vastaan Goljat -kertomus. Elokuva perustuu järjettömään tositarinaan tavallisista ihmisistä, jotka käänsivät Wall Streetin päälaelleen ja rikastuivat tekemällä GameStopista (kyllä, ostoskeskuksen videopelikaupasta) maailman kuumimman yrityksen.

Kaiken keskellä on tavallinen tyyppi Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa koko tapahtumasarjan upottamalla säästönsä osakkeisiin ja julkaisemalla siitä postauksen sosiaalisessa mediassa. Kun hänen postauksensa alkavat räjähtää käsiin, mullistuu myös Keithin ja kaikkien hänen seuraajiensa elämä. Osakevinkistä kasvaa ilmiö ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat taistella vastaan, ja molempien osapuolten maailmat kääntyvät ylösalaisin.

Dumb Moneyn muissa rooleissa nähdään muun muassa Pete Davidson, Vincent D’Onofrio, America Ferrera, Nick Offerman, Anthony Ramos, Sebastian Stan, Shailene Woodley ja Seth Rogen. Elokuvan on ohjannut Craig Gillespie ja käsikirjoittaneet Lauren Schuker Blum sekä Rebecca Angelo pohjautuen Ben Mezrichin kirjaan The Antisocial Network.

13.10.2023
Sallittu
105 min.

Craig Gillespie

Lauren Schuker Blum, Rebecca Angelo

Paul Dano
Seth Rogen
Pete Davidson
America Ferrera
Shailene Woodley
Vincent D’Onofrio
Clancy Brown
Nick Offerman
Sebastian Stan
Anthony Ramos

Draama, Komedia

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *