Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel Studiosin elokuvassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness MCU avaa oven multiversumiin ja laajenee aivan uusiin ulottuvuuksiin. Matkalle tuntemattomaan meidät vie Doctor Strange, joka niin vanhojen kuin uusien salaperäisten liittolaisten avulla halkoo multiversumin mieltä mullistavia ja vaarallisia vaihtoehtoistodellisuuksia kohdatakseen lopulta mystisen uuden vihollisen.

Elokuvan Doctor Strange in the Multiverse of Madness pääosissa nähdään Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong ja Xochitl Gomez sekä Michael Stühlbarg ja Rachel McAdams.

Elokuvan on ohjannut Sam Raimi ja tuottanut Kevin Feige. Vastaavina tuottajina toimivat Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll ja Jamie Christopher. Käsikirjoituksesta vastaa Michael Waldron.

Vaikka ennakko-odotukset olivat minulla kovat niin tällä kertaa en joutunut pettymään. Tämä elokuva tarjoilee viihdykettä koko rahan edestä. Välillä heikompia voi pyörryttää kun meno yltyy multiversumeissa. Kuvauspaikat olivat henkeä salpaavia ja lopputeksteistä voikin päätellä, että leffaa kuvattiin monissa eri paikoissa. Perinteisesti näyttelijäsuoritukset olivat hyviä ja uskottavia. Tällainen scifiseikkailu ei tietenkään kaikkiin vetoa, mutta minuun vetosi sillä pidän tekniikasta ja vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Suosittelen kaikille Marvel faneilla ja myös ei faneille. Tässä elokuvassa tapahtuu paljon ja kovaa, joten toinen katsomiskerta voisi olla paikallaan. Jatkoa on kuulemma luvassa joten jään odottamaan seuraavaa elokuvaa. PS. Katso elokuva aivan loppuun saakka, sillä siellä on parikin kohtausta vielä extrana aivan viimeisten tekstien jälkeen tulee vielä yksi lyhyt kohtaus.

Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *