Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever
Letitia Wright as Shuri in Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

Marvel Studiosin elokuvassa BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER kuningatar Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Laetitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ja Dora Milaje (mm. Florence Kasumba) taistelevat suojellakseen kansakuntaansa asioihin sekaantuvia maailmanvaltoja vastaan kuningas T’Challan kuoleman jälkimainingeissa. Wakandalaisten ponnistellessa aloittaakseen elämässään uuden luvun, sankariemme täytyy lyöttäytyä yhteen Nakian (Lupita Nyongó) ja Everett Rossin (Martin Freeman) avustuksella ja takoa uusi tulevaisuus Wakandan kuningaskunnalle. Tenoch Huerta Mejía on Namor, kätketyn vedenalaisen valtakunnan kuningas. Lisäksi elokuvan pääosissa nähdään Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ja Alex Livinalli. Elokuvan on ohjannut Ryan Coogler.

ARVIO

Elokuva on Marvel tuotantoa joten siinä ovat teknisesti kaikki palikat kohdillaan. Suuren rahan elokuva tuottaa elämyksen ja visuaalisesti näyttävää katsottavaa. Tähän se valitettavasti jääkin, sillä leffa ei onnistu nappaamaan katsojaansa tähän luotuun maailmaan. Ei millään pahalla, mutta tähän ei pysty samaistumaan eikä se koskettanut minua millään tavalla. Yritys hyvä, mutta se ei jäi kyllä yritykseksi. Tämä tuotanto on ollut kovaonnista sillä Letitia Wrightin parannuttua kuvauksissa saaneesta vammastaan niin taas kuvaukset keskeytyivät Koronaviruksen takia. Minusta tässä leffassa ei ole olemassa sitä päähenkilöä, jota tämän tasoinen elokuva kaipaisi.

 

09.11.2022
12
162 min.

Ryan Coogler

Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Tenoch Huerta Mejía, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ja Alex Livanalli
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *