Black Adam

Black Adam

Maailma tarvitsi sankarin, se sai Black Adamin.

New Line Cinema tuo valkokankaille Dwayne Johnsonin tähdittämän toimintaseikkailun Black Adam. Jauem Collet-Serra (Jungle Cruise) on ohjannut ensimmäisen DC-supersankari Black Adamista kertovan elokuvan, joka nähdään pian elokuvateattereissa.

Melkein 5000 vuotta sen jälkeen, kun hänelle suotiin muinaisten jumalten voimat ja hänet vangittiin, Black Adam (Johnson) vapautetaan maallisesta haudastaan, ja hän on valmis jakamaan nykymaailmalle oikeutta omaan tyyliinsä.

Yhdessä Johnsonin kanssa elokuvassa nähdään Aldis Hodgen (City on a Hill, One Night in Miami) Hawkmanina, Noah Centineo (To all the Boys I’ve Loved Before) Atom Smasherina, Sarah Shahi (Sex/Life, Rush Hour 3) Adriannana, Marwan Kenzari (Idän pikajunan arvoitus, Muumio) Ishmaelina, Quintessa Swindell (Voyagers, Trinkets) Cyclonena, Bodhi Sabongui (A Million Little Things) Amonina ja Pierce Brosnan (Mamma Mia! ja James Bond -elokuvat) Dr. Fatena.

Collet-Serra on ohjannut elokuvan Adam Sztykielin, Rory Hainesin ja Sohrab Noshirvanin DC-hahmoihin pohjautuvaan käsikirjoitukseen perustuen. Black Adamin ovat luoneet Billy Parker ja C.C. Beck. Elokuvan tuottajina toimivat Beau Flynn, Dwayne Johnson, Hiram Garcia ja Dany Garcia sekä Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Chris Pan, Eric McLeod, Geoff Johns ja Scott Sheldon.

Black Adam saapuu elokuvateattereihin maailmanlaajuisesti syksyllä 2022. Levityksestä vastaa Warner Bros. Pictures.

ARVIO

Kyseessä on todellakin Toimintaseikkailu isolla T-kirjaimella. Minusta Dwayne Johnson suoriutuu hyvin tästä supersankari roolistaan. Luvassa on upeita maisemia, toimintaa, vaarallisia tilanteita ja tietenkin näyttäviä räjähdyksiä. Muista katsoa leffan lopputekstit sillä jossain vaiheessa tulee vielä pikku pätkä kenties tulevasta elokuvasta Black Adam vastaan Superman eli jäämme mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuleman pitää. Minusta tämä leffa on sellainen aivot narikkaan ja leffaherkut mukaan ja turvavyö kiinni ja anna kuvavirran ja äänivirran viedä mennessään. Kyseessä ei ole kriitikoiden suosima elokuva, mutta tämä uppoaa kyllä tavalliseen leffa yleisöön ja pari tuntia menee kuin siivillä. Minä pidin tästä ja siksi annan Mustalle Aatamille neljä tähteä.

21.10.2022
12

Jauem Collet-Serra

Adam Sztykiel, Rory Haines ja Sohrab Noshirvan

Dwayne Johnson, Aldis Hodgen, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindella, Bodhi Sabongui ja Pierce Brosnan

Fantasia, Scifi, Toiminta
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *