Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
(L-R): Paul Rudd as Scott Lang/Ant-Man, Kathryn Newton as Cassandra "Cassie" Lang, Evangeline Lilly as Hope Van Dyne/Wasp in Marvel Studios' ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

Supersankariparivaljakko Scott Lang (Paul Rudd) ja Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) jatkavat jälleen seikkailujaan Ant-Manin ja Waspin hahmoissa. Yhdessä Hopen vanhempien Janet Van Dynen (Michelle Pfeiffer) ja Hank Pymin (Michael Douglas) sekä Scottin tyttären Cassie Langin (Kathryn Newton) kanssa perhe päätyy tutkimaan kvanttimaailmaa, missä he kohtaavat uusia outoja olentoja ja suuntaavat matkalle, joka kiidättää heidät sellaisiin ääriin, etteivät he uskoneet sen olevan edes mahdollista. Elokuvan “Ant-Man and The Wasp: Quantumania” on ohjannut Peyton Reed ja tuottaneet Kevin Feig ja Stephen Broussar. Elokuvan muissa rooleissa Jonathan Majors on Kang, David Dastmalchian on Veb, Katy O’Brian on Jentorra, William Jackson Harper on Quaz ja Bill Murray on Lord Krylar. Pieni suuri tieteisseikkailu saa ensi-iltansa Suomessa 15. helmikuuta 2023.

ARVIO

Minusta liian utopistinen, sadunomainen ja psykedeelinen. Värit ja grafiikka ovat silti karkkia silmille.

15.02.2023
12
125 min.
Peyton Reed

Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Kathryn Newton, David Dastmalchian, Katy O’Brian, William Jackson Harper, Bill Murray
Seikkailu, Scifi
Toimitus

Toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *